Op zoek naar waar voldoet een goede website aan?

waar voldoet een goede website aan
10 tips waar een goede website aan moet voldoen!
10 tips waar een goede website aan moet voldoen! Het is niet eenvoudig om een goede website te laten bouwen. Een goed ontworpen website zorgt ervoor dat je makkelijker wordt gevonden door potentiële klanten, opdrachtgever of werkgevers en dat leidt uiteindelijk tot meer klanten, opdrachten of een nieuwe baan.
Wat is een goede website? Imaxx webdesign.
Waar moet een goede website aan voldoen? Als u een nieuwe website koopt wil u toch vooral een website kopen waarvan u jarenlang de vruchten kan plukken. Wat is een goede website? Een goede website is vaak het eerste contact tussen een potentiële klant en uw bedrijf. Daarom laat je het bouwen van goede websites ook best over aan een bedrijf met ervaring in professioneel webdesign. Een goede website is méér dan een online visitekaartje, en moet een echte verkoopmachine zijn. Bij Imaxx spreken we over een goede website als hij voldoet aan deze voorwaarden.:
7 tips voor een goede website Usability Blog.
Je website mag geen doodlopende straatjes hebben. Spoor bezoekers aan tot actie. Elke detailpagina op je website moet aansturen op een actie van de bezoeker. Vraag een offerte of Contacteer ons als je een dienstverlenend bedrijf bent bijvoorbeeld. Mis geen enkele tip op je blogpagina's. Doe dit op elke pagina! En zet je call-to-action zeker ook onderaan. Zorg voor een goede error 404-pagina.
Waar moet een goede website aan voldoen? 8 eisen!
Werken bij Menu Sluit. Waar moet een goede website aan voldoen? Geschreven op 17 Okt 2016 door Mike Lelieveld. Met een goed webdesign gaat een website niet alleen mee met de tijd. Het zorgt ook voor een betere user experience.
Waar moet een goede website aan voldoen?
Wat we doen. Waar moet een goede website aan voldoen? 13 December 2017 Rogier Westerink Web 11 comments. Veel bedrijven spelen met deze vraag. Waar moet je rekening mee houden als je aan de slag gaat met een nieuwe website? Een van de belangrijkste dingen is om te bepalen welk doel je wilt bereiken met je website. Wil je meer producten verkopen, in contact komen met nieuwe klanten of bezoekers informeren? Naast het doel is er nog een aantal andere kenmerken waar succesvolle websites aan voldoen. Deels zijn dit technische kenmerken. Aan de andere kant heb je ook te maken met smaak: vindt jouw doelgroep de website wel mooi? Als we kijken naar succesvolle websites dan zien we een aantal elementen altijd terugkomen. Voldoet jouw website aan deze kenmerken?
Een goed werkende website 8 belangrijke tips YourSite.
Dat gebeurt bijvoorbeeld met flash-websites, goedkope software om websites mee te bouwen, websites gebouwd in frames, enzovoort.; Bevat jouw homepage geen tekst, of voldoet de tekst niet aan de voorwaarden voor een goed vindbare website? Dat is nadelig voor de vindbaarheid en hierdoor ook voor de succesfactor.; Je vult jouw website met veel algemeenheden? Je hebt niet voor een bepaalde niche gekozen? Dan is de kans op succes erg klein.; Jouw website is klaar en je gaat nu rustig afwachten? Hoe moet het dan wel? Uiteraard ben je serieus bezig met jouw bedrijf. Je wilt een goede indruk achterlaten bij jouw klanten. En je wilt het liefst nog meer klanten. Pak jouw website daarom ook grondig aan. Schakel experts in waar nodig is.
Checklist voor een goede website.
Conversieproces: Is er een goede opzet van het conversieproces bijv. Call-to-action: Zijn er voldoende en duidelijke conversie punten / momenten? Uitstraling: Heeft de site een betrouwbare, professionele en verzorgde uitstraling? Balans: Is er voldoende ruimte zodat er balans is tussen diverse elementen? Huisstijl: Is er een heldere en consistente huisstijl gebruikt? Multimedia: Wordt er gebalanceerd gebruik gemaakt van multimedia? Typografie: Is er goed gebruik gemaakt van typografie? W3C standaarden: Voldoet de site aan de W3C standaarden? Browser support: Worden de belangrijkste browsers ondersteund? Snelheid: Laadt de website binnen afzienbare tijd?
Checklist: Hebben we een goede website? Mediaweb.
13-08-2015 om 1408.: Een" goede website is dan ook uniek voor jouw organisatie ontworpen. Geen standaard template dus." Hier ben ik het niet helemaal mee eens. Iemand bezoekt een website omdat deze een probleem heeft en bij jou de oplossing hoopt te vinden. Dit werkt het beste als het ontwerp van je website vrij standaard is. Een bezoeker heeft geen zin en tijd om eerst het unieke originele ontwerp van de website te doorgronden, deze wilt een oplossing vinden. Hoe makkelijker en eerder dat gaat, des te beter. 13-08-2015 om 1447.: Eric van Hall. Ik bedoel zeker niet dat je een website altijd als een soort kunstwerk moet ontwerpen om het ego van de ontwerper te strelen. Ik ben er zelfs een groot voorstander van om je aan conventies te houden als het gaat om zaken als navigatie. Plaats de informatie waar de bezoeker hem verwacht.

Contacteer ons