Zoeken naar kenmerken van een goede website

kenmerken van een goede website
7 tips voor een goede website Usability Blog.
Want ook al dateert dit artikel van 2014, de tips zijn nog altijd bruikbaar voor heel veel websites. De 7 tips voor een goede website op een rij. Maak je website responsive. 15% van het internetverkeer in Belgiƫ komt van mobiele toestellen, waarvan ongeveer een kwart van smartphones.
Checklist: Hebben we een goede website? Mediaweb.
Zodra je deze informatie combineert met de statistieken van je website, krijg je een aardig beeld van hoeveel geld je website oplevert en wat de te verwachten opbrengsten zijn van nieuwe investeringen en het aantrekken van meer bezoekers. Leestip: 5 Redenen Waarom Goede Websites toch Falen.
10 kenmerken van een goede website Daretoo.
Bekijk al onze experts. 10 kenmerken van een goede website. door Linda Krijns. Als je voor jezelf begint of bent begonnen, kun je bijna niet zonder website. Ook mensen die als interimmer aan de slag zijn, vertrouwen vaak niet uitsluitend op een LinkedIn profiel.
Eigenschappen van een goede website.
Niet voor niets heb ik hier een volledig boek over geschreven Winnen in Google, al was dat alleen nog maar de zoekmachine optimalisatie kant van het verhaal. Bij deze een uitgebreide checklist met 14 eigenschappen van een goede website.: Een goede website.:
Een goed werkende website 8 belangrijke tips YourSite.
Een website die wat oplevert, die mensen boeit en die mensen overtuigt dat zij daar aan het juiste adres zijn. Je begrijpt nu direct dat de kenmerken van een goede website afhankelijk zijn van jouw doelgroep. Een website die niet aansluit bij de juiste doelgroep heeft geen kans meer om een succes te worden.
De 5 kenmerken van een succesvolle website Van Eldijk.
Waar moet je als organisatie op letten om toch van je website een succes te maken? Thomas van Eldijk heeft dit artikel voor het laatst bijgewerkt op 23.11.2017 0852: In dit artikel beschrijf ik vijf kenmerken die ik terugzie bij de succesvolste websites die we hebben ontworpen en ontwikkeld voor onze opdrachtgevers.
Waar moet een goede website aan voldoen?
Wat we doen. Waar moet een goede website aan voldoen? 13 December 2017 Rogier Westerink Web 11 comments. Veel bedrijven spelen met deze vraag. Waar moet je rekening mee houden als je aan de slag gaat met een nieuwe website? Een van de belangrijkste dingen is om te bepalen welk doel je wilt bereiken met je website. Wil je meer producten verkopen, in contact komen met nieuwe klanten of bezoekers informeren? Naast het doel is er nog een aantal andere kenmerken waar succesvolle websites aan voldoen.
Dit zijn de kenmerken van een goede website van Google De Ondernemer.
Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook. De Ondernemer deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen.

Contacteer ons